Klinikken


Klinikken er en stor klinik med tilhørende træningscenter indrettet med henblik på at skabe de bedst mulige rammer for behandling og træning for patienter med alle diagnoser og i alle aldre.

Klinikkens fysioterapeuter er alle erfarne i almen fysioterapi og træning, engagerede i klinikarbejde og med en bred efteruddannelse.

Vi har alle den generelle fyioterapeutiske baggrund, og for den enkeltes vedkommende en specialviden. Læs eventuelt den enkelte fysioterapeuts profil.

Specialviden spænder fra behandling af spædbørn og gravitetsrelaterede problematikker, inkontinens og gynækologiske problemer, gener som hovedpine og migræne, neurologiske patienter til idrætsmedicinske patienter, patienter med ryg- og nakkeproblemer af varierende grad, patienter med degenerative forandringer, ældre patienter med balanceproblemer eller nedsat kondition eller muskelkraft, patienter med almene overbelastningsskader og mennesker, der blot har behov for vejledning omkring træning.

Alle vores fysioterapeuter behandler manuelt, og alle laver genoptræning og individuelt tilpasset træning. Vi anvender de fleste former for el-terapi, for eksempel chock-wave, power laser, indrarød varme, TNS og ultralyd.

Handicapforhold

Klinikken råder over 4 handicap-parkeringspladser lige udenfor klinikken.

To er placeret på Hjortøgade nærmest hovedindgangen og to bag klinikken i Langesund.
Klinikken er indrettet med et handicaptoilet i den ene afdeling.
Klinikken ligger i stueetagen med trinløs adgang.
Der er en lille niveauforskel mellem klinikkens to afdelinger, men ved at køre/gå udenom den ene afdeling slipper man helt for trin.

Klinikken er registeret under "god adgang".

Selve træningscenteret er indrettet med god plads mellem træningsapparaterne og med specielt udvalgt træningsudstyr.